Voor elke vriend houd ik een Bonusprogramma bij. Voor elke Bied Credit die je inzet zal ik één punt toevoegen aan je persoonlijke Bonusmeter. Iedere maand begin je met een schone lei.

Je kunt, als je ingelogd bent, bovenaan de website jouw Bonusmeter zien. Als je daarop klikt, kom je in jouw eigen Bonusprogramma terecht. Ook kun je via jouw menu navigeren naar jouw Bonusprogramma. Daar kun je precies zien hoeveel keer je nog Bied Credits dient uit te geven om naar een volgend level te gaan.

Er zijn in totaal twaalf levels in het Bonusprogramma te behalen met oplopende bonussen. Hoe hoger het level, hoe leuker de prijzen! Je krijgt van mij per level een x aantal Gratis Credits, Bied Credits en producten of combinaties daarvan.

Ik meld je als vriend automatisch aan voor dit Bonusprogramma, omdat ik je graag beloon voor jouw biedingen. Het enige dat je hoeft te doen om de bonus te ontvangen, is voor het einde van de maand je behaalde level te verzilveren. Dit kan de gehele maand, na het behalen van elk level. Iedere maand begin je weer op level 1 en begin je automatisch weer met sparen. Simple as that!