Ja, ik heb vier soorten veilingen: de ‘1 cent veiling’, de ‘Beginners veiling’, de ‘Discipline veiling’ en de "Royalty veiling".
Bij alle veilingsoorten wordt met ieder bod de veiling prijs verhoogd met € 0,01.


Hieronder leg ik in het kort uit wat ze inhouden.
 

1 cent veiling

De 1 Cent-veilingen zijn voor alle mijn vrienden toegankelijk. Bij deze veiling wordt door ieder bod de veilingprijs verhoogd met € 0,01. Het is mogelijk om bij deze veiling mijn hulp aan te vragen door "Ollybot" aan te zetten. Als Ollybot biedt ik automatisch voor jou mee, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt mijn hulp te alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten. Probeer het eens!

Beginners veiling

Bij de Beginners-veilingen mogen alleen vrienden die nog niet eerder hebben gewonnen meebieden. Zo kunnen kunnen mijn vrienden het bieden beter onder de knie krijgen en liggen de winkansen hierdoor hoger. Ik adviseer je dan ook om met deze veilingsoort te beginnen. Het is mogelijk om bij deze veiling mijn hulp aan te vragen door "Ollybot" aan te zetten. Als Ollybot biedt ik automatisch voor jou mee, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt mijn hulp te alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten.    

Discipline veiling

Voor de Discipline-veilingen heb je heel veel discipline nodig! Deze veilingsoort is herkenbaar door het D-icoon en is voor élke vriend toegankelijk. Bij de Discipline-veiling is het niet mogelijk om mijn hulp als Ollybot in te schakelen. Hierdoor moet jij echt actief aan het meebieden zijn. Succes!

Royalty veiling

De Royalty-veilingen zijn herkenbaar door het kroon-icoon en alleen beschikbaar voor de Royalty Members. Als Royalty Member heb je meer 
voordeel op biedpakketten, exclusieve couponcodes en toegang tot de nieuwste en leukste veilingen. Het is mogelijk om bij deze veiling mijn hulp aan te vragen door "Ollybot" aan te zetten. Als Ollybot biedt ik automatisch voor jou mee, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt mijn hulp te alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten.