boek lezen

Beknopt

Mijn missie is om mijn bieders een product zo goedkoop mogelijk te verkopen. Om mee te kunnen bieden krijg je bij registratie een aantal Credits gratis om de website uit te proberen.  

Zodra je op "bieden” drukt, gaat er 1 Credit van jouw account af. 

Nu komt het…
Wanneer je het snapt en graag wilt meebieden kun je een Biedpakket kopen in de maat die je wilt. Nadat de betaling is voltooid worden de Credits direct aan jouw account toegevoegd. Het meebieden kost jou 1 Credit per klik en de veilingprijs gaat met 1 cent omhoog.

Aan elke veiling zit een minimum sluitingsprijs, deze ligt tussen de 0% en 5% van de originele winkelprijs. Alle bieders kopen Bied Credits en gebruiken deze om gezamenlijk de minimumprijs van een veiling te behalen, waarna de veilingtijd officieel zal aflopen. Wat er voor zorgt dat de veilingen er te allen tijde voor een zeer lage prijs uit gaan.

Kort gezegd komt het er op neer dat alle bieders er gezamenlijk voor zorgen dat de minimumprijs wordt behaald. Hierdoor kan de veiling sluiten op een zo laag mogelijke veilingprijs en wordt deze veiling door 1 gelukkige gewonnen. Niemand weet natuurlijk de exacte sluitingsprijs, anders zou het niet eerlijk verlopen. 

Bovengenoemde werkwijze hanteer ik om de website te laten bestaan. Ik gun iedereen even veel kans!

 

Ik wil bieden

Wat leuk dat je mee wilt gaan bieden op BiedDingen.nl. Je zult er geen spijt van krijgen, dat merk je zodra je je eerste product, arrangement of dienst voor een zeer voordelige prijs hebt weten te winnen!
 

Maar first things first, want om mee te kunnen bieden heb je een account nodig. Ik zal je stap voor stap wegwijs maken op BiedDingen.nl. Loop je mee?


Nieuw account aanmaken

Bij registratie vraag ik een gebruikersnaam, je e-mailadres,  wachtwoord en geboortedatum in te vullen. De rest van de NAW-gegevens kun je hier zelf invullen en/of wordt je pas gevraagd bij het doen van een aankoop (bij uitzondering van Biedpakketten). Ik raad je aan om je meteen in te schrijven voor mijn Olly's spiekbrief, zodat je echt niets belangrijks mist als het gaat om BiedDingen.nl. Bovendien profiteer je dan direct van alle voordelen!

Jouw persoonlijke gegevens worden achter slot en grendel bewaard en worden niet aan derden verspreid.

 

Activeren

Zodra je jouw account hebt aangemaakt, stuur ik je een activeringsmail. Dit is een e-mail met een activeringslink. Druk op de link en je bent direct mijn vriend.
Als je geen e-mail hebt ontvangen, kijk dan eerst even in je spam-box. Nog steeds geen mail? Whatsapp me op 06 - 19 19 0800. Ik ga dan direct voor je op onderzoek uit en zorg dat het in orde komt.

 

Bied Credits

Om mee te kunnen bieden, heb je Bied Credits nodig. Deze worden meteen aan jouw account toegevoegd zodra je een Biedpakket aankoopt. Alle Biedpakketten met een kroontje zijn voor mijn beste vrienden, de Royalty Members. Zij ontvangen extra veel voordelen, exclusieve couponcodes en toegang tot de nieuwste en leukste veilingen. Elk bod kost één Bied Credit en telt €0,01 op bij de prijs, daarnaast wordt de veiling per bod tot 15 seconden verlengd. 

 

Gratis Credits

Ik ben heel vrijgevig en wil je alle ruimte geven om BiedDingen.nl uit te proberen voordat je ook maar één cent uit hoeft te geven. Klik hier om te ontdekken hoe je nog meer Gratis Credits kunt krijgen. Je kunt in jouw menu, aan de rechterzijde, zien hoeveel Gratis Credits je al hebt. Ook geef ik regelmatig Gratis Credits weg via "Olly's spiekbrief" en op Facebook!

 

Veilingen

 

 

De 1 Cent-veilingen zijn voor al mijn vrienden toegankelijk. Bij deze veiling wordt door ieder bod de veilingprijs verhoogd met € 0,01. Het is mogelijk om bij deze veiling mijn hulp aan te vragen door "Ollybot" aan te zetten. Als Ollybot bied ik automatisch voor jou mee, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt mijn hulp te alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten. Probeer het eens!
 

 

Bij de Beginners-veilingen mogen alleen vrienden die nog niet eerder hebben gewonnen meebieden. Zo kunnen kunnen mijn vrienden het bieden beter onder de knie krijgen en liggen de winkansen hierdoor hoger. Ik adviseer je dan ook om met deze veilingsoort te beginnen. Het is mogelijk om bij deze veiling mijn hulp aan te vragen door "Ollybot" aan te zetten. Als Ollybot biedt ik automatisch voor jou mee, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt mijn hulp te alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten. 

 

Voor de Discipline-veilingen heb je heel veel discipline nodig! Deze veilingsoort is herkenbaar door het D-icoon en is voor élke vriend toegankelijk. Bij de discipline veiling is het niet mogelijk om mijn hulp als Ollybot in te schakelen. Hierdoor moet jij echt actief aan het meebieden zijn. Succes!
 

De Royalty-veilingen zijn herkenbaar door het kroon-icoon en alleen beschikbaar voor de Royalty Members. Als Royalty Member heb je meer 
voordeel op biedpakketten, exclusieve couponcodes en toegang tot de nieuwste en leukste veilingen. Het is mogelijk om bij deze veiling mijn hulp aan te vragen door "Ollybot" aan te zetten. Als Ollybot biedt ik automatisch voor jou mee, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt mijn hulp te alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten. 

 

Bonusprogramma

Voor vrienden heb ik een speciaal Bonusprogramma ontwikkeld. Voor elke Bied Credit die je inzet, zal ik één punt toevoegen aan je persoonlijke Bonusmeter.
Wanneer je bent ingelogd via jouw eigen account heb je toegang tot je persoonlijke Bonusprogramma. Met de handige Bonusmeter kun je zien hoeveel keer je nog Bied Credits moet uitgeven om naar een volgend level te gaan, deze is zichtbaar bovenin je scherm of in het Bonusprogramma zelf. In totaal zijn er 12 levels te behalen met oplopende bonussen. Hoe hoger het level, hoe leuker de prijzen! Je krijgt van mij per level een x aantal Gratis Credits, Bied Credits en producten of combinaties daarvan. Iedere maand begin je weer met een schone lei. In het Bonusprogramma en in elk level, staat vermeldt hoeveel dagen die maand nog duurt. Binnen deze dagen kun je dus nog jouw behaalde levels van die maand verzilveren.

 

Bieden maar!

Nu ben je klaar om te gaan bieden. Kijk rond in de veilingen en maak een keuze op welk product, arrangement en/of dienst je wilt bieden. Have fun!

 

Veiling gewonnen?

Nadat de veiling is afgelopen weet je binnen enkele seconden of je deze hebt gewonnen. Als je de veiling hebt gewonnen: gefeliciteerd! Je kunt heel gemakkelijk online betalen. Vervolgens ontvang je jouw aankoop binnen twee dagen op het gewenste afleveradres.
Heb je niet gewonnen? Geen nood! Je kunt tot 24 uur na de veiling het product, arrangement of dienst met veel korting kopen met de ‘Koop Nu’ functie. Of ga lekker verder met bieden op andere producten!