Paasei

Zoals je weet ben ik, Olly, altijd op BiedDingen.nl te vinden, maar sinds kort ben ik ook op straat te zien! Ik kan namelijk niet tegen vieze straten, dus ben ik in mijn weinige vrije tijd gaan schoonmaken en zal ik dit elke maand in een andere stad doen.

 

Op de Facebookpagina van BiedDingen.nl of in je persoonlijke menu bij Aanbiedingen, kun je vinden waar ik deze maand ben. Met een hogedrukreiniger en enkel water heb ik maar liefst op 27 plaatsen een stukje straat schoongespoten in het sjabloon van mijn eigen persoontje!

 

Heb jij mij al gevonden? Maak dan snel een selfie van jezelf en mijn stukje schoon gespoten straat. Om kans te maken op een MEGA Biedpakket of een fantastisch product, moet je voldoen aan de selfie voorwaarden.

 

Selfie voorwaarden

  • Plaats jouw Selfie als reactie in het bericht over de Reverse Graffiti op de Facebookpagina
  • Jouw selfie moet zowel jouw gezicht als een groot deel van mijn sjabloon weergeven
  • Het getal van het sjabloon moet zichtbaar zijn op jouw foto
  • Geen aanstootgevende acties op de foto!


Een WIN-WIN situatie dus, want ik draag bij aan een schoner milieu (ik gebruik geen chemische middelen, alleen onbehandeld grondwater), ik kom ook eens lekker buiten en jij kan er een geweldige prijs mee winnen! Wees er wel snel bij, want na zo’n drie weken (afhankelijk van het weer) verdwijnt het sjabloon van mij weer en duik ik in een andere stad op.  

Deze geweldige WIN-WIN situatie zorgt ervoor dat jullie Credits kunnen winnen, ik mega beroemd wordt, de straten schoner worden en dat allemaal dankzij Natuurlijkadverteren. Zij zorgen ervoor dat ik elke maand in een andere stad te vinden ben, wil jij weten wat ze nog meer kunnen? Volg hen dan ook op Facebook!

Vóór elke 5de van de maand zal ik de straten schoonspuiten, dus reken maar uit hoe lang je mij daar ongeveer nog tegen kunt komen. Succes en ik zie de selfies graag tegemoet! Pssssst.... Zorg je wel dat ik goed op de foto sta?!

 

Fotogenieke groetjes,

Olly

WhatsApp: 06 - 19 19 0800