Wat leuk dat je me hier komt opzoeken! Ik ben Olly Woody BiedDingen. Jij mag me Olly noemen. Ik  vertel je graag alles over mijn thuisbasis: BiedDingen.nl.

 

BiedDingen.nl is een online veilingsite waarbij alle aangeboden producten, arrangementen en/of diensten direct na registratie, net als in een reguliere webshop, aan te schaffen zijn. Elk product wordt weergegeven in een veilingomgeving met een daaraan gekoppelde aflopende klok.

 

Jij en ik zorgen er samen voor dat je vaak slechts een fractie van de winkelwaarde hoeft te betalen. Een iPhone met 90% korting, een LED TV voor de helft van de prijs of een Spiegelreflexcamera voor een paar euro? Dat is allemaal mogelijk bij BiedDingen.nl.

Extra fijn is dat je niet van je plek hoeft te komen! Ik ben 24/7 online bereikbaar en laat jouw aankoop thuis afleveren. Ik houd van persoonlijk contact, betrouwbaarheid en lever kwalitatief hoge producten, waar ik ook nog eens inhoudelijke kennis van heb.

handjegeven

Door middel van het aanschaffen van Bied Credits krijg je de mogelijkheid om het gewenste product tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen. Je kunt bij mij een Biedpakket met Bied Credits aanschaffen, waardoor je snel en gemakkelijk lekker kunt gaan bieden op het door jouw gewenste product, arrangement en/of dienst. Je ontvangt van mij ook Gratis Credits als je bijvoorbeeld jarig bent, je inschrijft of als je een foto upload op BiedDingen.nl. 

 

Je kunt op jouw account het Bonusprogramma zien. Daar houd ik ook een handige bonusmeter bij, waarmee je precies kunt zien hoeveel keer je nog Bied Credits dient uit te geven om naar een volgend level te gaan. Er zijn in totaal twaalf levels in het Bonusprogramma te behalen met oplopende bonussen. Hoe hoger het level, hoe leuker de prijzen! Je krijgt van mij per level een x aantal Gratis Credits, Bied Credits en producten of combinaties daarvan. Op BiedDingen.nl vind je ook de ‘Koop nu’ functie. Hiermee geef ik je de mogelijkheid om alsnog tot verwerving van het gewenste product, arrangement of dienst over te gaan. Deze functie is niet van toepassing op veilingen met Biedpakketten.

Korting bij gebruik van de ‘Koop Nu’ functie is €0,40 (inclusief BTW) maal het aantal biedingen op het betreffende product, arrangement en/of dienst. Zo zijn je Bied Credits nog steeds van kracht, na het sluiten van de veiling. De ‘Koop Nu’ functie is voor elke vriend en tot 24 uur na het sluiten van de veiling beschikbaar. Klik hier voor meer uitleg.

Zodra de tijd van de veiling afloopt, krijg je te maken met het welbekende ‘eenmaal… andermaal…’ veilingmoment. Dit houdt in dat er bedenktijd wordt gecreëerd voor de overige bieders (en dus ook voor jezelf) door na elk bod tot 15 seconden aan de aflopende tijd toe te voegen. De winnaar is diegene die het hoogste bod uitbrengt.

 

Alle overige bieders kunnen middels de ‘Koop Nu’ functie alle geïnvesteerde Bied Credits in mindering laten brengen op de aankoopprijs. De overige leden kunnen de producten, arrangementen en/of diensten aankopen via de reguliere weg.

 

Wanneer je me vertrouwt en leuk genoeg vindt om een goede vriend van mij te worden, kun je een abonnement afnemen en word je een zogeheten Royalty Member

 

Ik, Olly Woody BiedDingen, zorg er persoonlijk voor dat deze veilingsite verantwoord, veilig, aangenaam en comfortabel voor je is. Ik heb een breed assortiment van leuke producten, arrangementen en diensten. Bovendien ben ik goed in het volgen van de laatste trends, zodat je die ook bij mij vind. Zoek je iets anders, of ben je niet helemaal tevreden over wat dan ook op BiedDingen.nl, laat het mij weten. Je kunt me gewoon persoonlijk whatsappen op 06 - 19 19 0800! Dus zet me in je contactenlijst en ik antwoord zo snel mogelijk op je vraag/opmerking.

 

Je kunt bij mij kiezen uit de volgende diensten: elektronicahuishoudelijke artikelenuiterlijke verzorgingbiedpakketten, waardebonnen en erotische producten (alleen zichtbaar als je bent ingelogd).

 

Wanneer je een veiling hebt gewonnen wordt deze vervolgens afgeleverd door een postorderbedrijf. Je kunt heel makkelijk betalen via een overschrijving door middel van Ideal, MisterCash, Creditcart, Paypal en AfterPay. Als Royalty Member hoef jij je helemaal geen zorgen te maken, want dan betaal je door middel van automatische incasso.

 

Voor elke vriend houd ik een Bonusprogramma bij. Voor elke Bied Credit die je inzet en elke keer als je de ‘Koop nu’ functie gebruikt, zal ik één punt toevoegen aan je persoonlijke Bonusmeter. Iedere maand begin je met een schone lei.

Ik meld je als vriend automatisch aan voor dit Bonusprogramma, omdat ik je graag beloon voor jouw biedingen. Het enige dat je hoeft te doen om de bonus te ontvangen, is vóór het einde van elke maand je behaalde level te verzilveren. Dit kan de gehele maand, na het behalen van elk level. Iedere maand begin je weer op level 1 en begin je automatisch weer met sparen. Simple as that!

 

Dit is BiedDingen.nl in het ‘kort’ omschreven. Het is toch nog een heel verhaal, dus als je er niet uitkomt, ik sta als het goed is al in je telefoon!